Gå videre til hovedindholdet

I sorgens hus

Reklame - Jeg har fået bogen “I sorgens hus” tilsendt til anmeldelse af forfatter Louise Winther. Bogen er udgivet gennem forlaget Forfatterskabet.

Jeg bliver altid så glad og overrasket over at blive tilbudt bøger til anmeldelse, for udover at jeg elsker at læse, så elsker jeg også at give mine holdninger videre, både her på bloggen, men også på mine sociale medier.

Bogen “I sorgens hus” er en samling af digte som Louise har skrevet til hendes mor, som hun mistede sidste år (2023). 
Digtene bærer præg af selvfølgelig sorg, men også savn, og de ord som vi kan relatere til ved sorg og savn beskriver Louise så poetisk. Vi kan alle relatere til sorgen, også selvom vi måske ikke har mistet vores mor. Det er ikke første gang Louise Winther skriver om sorg. Hun har tidligere udgivet to bøger om sorg, og det er virkelig ikke alle som kan sætte ord på sorg, men det kan Louise Winther.

Digtene handler alle om savn og sorg, som tidligere beskrevet, men vores mor kan betyde så meget. Foruden at det er hende som har født os, er det også hende som lærer os bestemte ting, betydning som gør at vi som børn overlever. Det samme sker ved dyrebørn, hvor deres mødre giver dem betydning, som giver overlevelse. Vi kommer også forbi digte som giver gode tanker ved gode begivenheder. Vores hjem og direkte arv. Alt dette er beskrevet i Louise Winthers digte, og det får fylde, som gør at det hele bliver beskrevet som en rød tråd.


Digtene er hurtig læst, eller er de? Linjerne er ikke lange, men de giver betydning. Og jeg har følt at jeg tog bogen frem til opslagsbog, når jeg følte mig klar til visse følelser. Bogen gjorde mig både nysgerrig og rørt, og jeg føler virkelig at alle burde læse denne bog, om enten man er i sorg eller ikke. For disse følelser kommer vi helt sikkert til at føle i løbet af et langt liv.

Bogen fortjener 4 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Hvis du er blevet nysgerrig på bogen, og vil vide mere om den, så kan du klikke HER og bestille bogen hjem. Bogen udkommer den 12. januar 2024, men kan allerede nu forudbestilles.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Boganmeldelse af Den forstenede greve Reklame/Anmeldereksemplar - Jeg har fået bogen "Den forstenede greve" tilsendt fra forlaget Forfatterskabet . Bogen er skrevet af de to ejere af forlaget nemlig, tvillingebrødrene Søren og Morten Ellemose. Bogen "Den forstenede greve" er en sammensat bog af 15 noveller, som selvom hver novelle er en historie for sig, bliver kædet sammen til en samlet fortælling. Selve historien handler om en journalist, som bliver kontaktet angående en historie. Det eneste som er noteret er en adresse. Mystikken er der, for hvilken historie er der tale om? Journalisten møder greven, som har tiden imod sig. Grevens krop bliver mere og mere forstenet for hvert minut der går. Det er ikke bare én historie, som skal fortælles, men flere. En historie for hver novelle. Har journalisten nok papir med på sin blok, og har han nok bånd på sin diktafon? Og hvad med greven, når han at få fortalt alle de planlagte historier inden tiden er forbi? Som tidligere
Eksklusiv hudpleje fra SkinCeuticals Reklame - I samarbejde med SkinCeuticals og Smartson, har jeg været udvalgt til at teste to hudplejeprodukter fra SkinCeuticals. Som I ved, så elsker jeg at bruge hudpleje hver dag, og har rutiner både morgen og aften, og kan se en betydelig ændring på min hud med den forkælelse. Ud fra det vil jeg sige, at jeg kender en del hudpleje, ikke at jeg har prøvet alle mærker, for økonomisk er det voldsomt, men jeg vil sige, at jeg kender mange mærker af navn. Derfor var det meget spændende, da jeg ansøgte Smartson om at prøve hudpleje fra SkinCeuticals, fordi jeg aldrig har hørt om dette mærke før. Da pakken kom til mig, søgte jeg lidt op, både om mærket og også om produkterne, og nederst kommer jeg til at sætte nogle link ind, så I kan klikke ind og få mere information om de to produkter, og det er også via disse links, at du kan investere i dem, hvis du ønsker det. Hvilke produkter var det så, at jeg modtog? Jeg modtog en serum med navnet H. A. Intensif