Annemettes Dumle muffins med banansmag
Mange af jer ved, at jeg elsker at være i køkkenet. Når jeg handler, leder jeg altid efter nyheder indenfor både mad, slik og snacks. Da jeg var i min lokale Daglig Brugsen, fik jeg øje på nyheden fra Dumle, nemlig med banansmag.
Mine tanker har, siden jeg købte dem, vandret rundt, for jeg var vild efter at få dem i bagværk.
Det er der kommet denne opskrift ud af, nemlig Annemettes Dumle muffins med banansmag.
Jeg har blendet et par små bananer, som er vendt i dejen, for at fremhæve, smagen fra Dumlen, og det er bare mums.
Annemettes Dumle muffins med banansmag:
12 stk
150 g blød smør
150 g hvedemel
3 æg
150 g sukker
2 små bananer
12 Dumle Totally Bananas
Varm ovnen til 200 grader.
Pisk smør og sukker med en håndmixer til en jævn blanding.
Tilsæt 1 æg ad gangen, og pisk godt efter hvert æg.
Tilsæt hvedemel og vend det rundt med en dejskraber.
Blend bananerne godt, gerne i en minihakker, en blender eller med en stavblender. Konsistensen skal være uden klumper, gerne ligesom en babygrød.
Vend bananen i dejen.
Hæld dejen i 12 muffins forme, og sæt en Dumle i midten i dejen.
Sæt dejen i ovnen, i ca. 15-20 minutter, alt efter hvilken ovn man bruger.
Tjek kagerne med en kødnål, for at se om kagerne er færdige. Hvis der hænger dej på, er de ikke færdige.
Vær dog opmærksom på at Dumlen vil være lidt flydende, når den er i ovnen, og vil sætte sig når de er kølet lidt af. Tjek derfor kagerne med kødnålen ude i kanten.
Mine kager var færdige ved 18 minutter. Men hold øje med dem de sidste 3-5 minutter.
Kommentarer
Send en kommentar