Eksperimentering på ErgoMixx
Reklame - I samarbejde med Bosch og Buzzador er jeg blevet udvalgt til at teste et produkt fra Bosch, nemlig deres ErgoMixx. ErgoMixx er et samlet produkt, som både består af en stavblender, men også en vakuum-funktion, som øger holdbarheden på madvarer.
I pakken med ErgoMixx er der som sagt stavblenderen, hvor selve kniv-delen kan udskiftes med vakuumpumpen, hvor denne kan suge luften ud af de medbragte lynlåsposer og boksen, som også er med. Faktisk kan man også bruge poserne til sous-vide tilberedning af grøntsager, kød eller fisk, og poserne kan rengøres efter brug, og dermed genbruges.
Udover at det er fantastisk, at man kan øge holdbarheden på madvarer, så er der også noget andet fantastisk ved maskinen nemlig, at stavblenderen har en motorkraft på 1.000 watt, og samtidig har 12 hastigheder. Stavblenderen er god at have i hånden, og er af rigtig god kvalitet. Kvaliteten ser, og føler man blandt andet, når man skiller kniv-delen i blenderen, som virkelig går som en leg.
Jeg har prøvet en del stavblendere gennem tiden, men jeg har aldrig prøvet, at en stavblender var så lydløs, som denne. Jeg har blandt andet været i køkkenet, og fik fremstillet denne tomatsovs, som I kan se opskriften på nederst i indlægget, og det var ingen sag at lave tomatsovsen med ErgoMixx. Udover sovser, er stavblenderen også rigtig god til pestro, supper og mayonnaise. Når man taler om supper, så har jeg faktisk også afprøvet stavblenderen til en hjemmelavet gulerodssuppe, hvor det igen var en leg at lave mad med ErgoMixx. Opskriften på gulerodssuppen var en jeg fandt online, og var ikke wow, men det var spændende at prøve den af, og samtidig bruge stavblenderen på ErgoMixx.
Annemettes Tomatsovs:
3 tomater
1 dåse flåede tomater
½ dåse tomatpuré (de små)
1 løg
1½ tsk. hvidløgspulver
2 tsk. tørret basilikum
1 tsk. tørret oregano
2 tsk. mild chili (tilsæt selv den styrke som passer til dig)
1½ tsk. sukker
salt og peber
fedtstof til stegning.
Skær løget i tern. Det behøver ikke være meget præcist, da tomatsovsen til sidst skal blendes.
Skær tomaterne i mindre stykker, og fjern blomst og stilk.
Tag en kasserolle, tilsæt fedtstof og steg løget gyldent. Tilsæt de friske tomater, og lad dem stege med nogle minutter. Tilsæt de flåede tomater, tomatpuré, og alle krydderierne.
Lad det simre i ca. 10-15 minutter, så sovsen kan få god smag af krydderierne.
Smag til undervejs, så den får den bedste smag for dig. Der skal sikkert tilsættes mere chili, hvis du er til mere krydret mad.
Nu kan du servere den med det tilbehør, du har lyst til. Jeg fik kogt en god omgang pasta, som sovsen smagte vidunderligt til, men jeg er sikker på, at det også er lækkert med kødboller, så det rigtig bliver en aftensmad i stil af Lady og Vagabonden.
Jeg håber, at I kunne bruge blogindlægget, og finde inspiration både til at bruge køkkenværktøj af god kvalitet, men også til min egen opskrift på tomatsovs. Jeg har længe ønsket en tomatsovs, som først og fremmest ikke er så syrlig af tomat, og samtidig havde en god rund smag, og det må jeg sige at denne fik.
Kommentarer
Send en kommentar