Svensk pølseret
Kender i det, at man tit har rester tilbage fra aftensmaden. Hjemme hos mig gælder det især kogte kartofler. Vi er imod madspild, men det kan godt blive lidt trist at spise brasede kartofler, med især spejlæg. Derfor gik jeg på jagt efter en anden madret, man kan lave, som ikke er brasede kartofler.Jeg får hver uge en mail fra Ann-Christine fra Valdemarsro. Hendes madplaner giver mig en del inspiration til aftensmaden, især når det kan blive lidt ensformigt. Jeg kan bestemt anbefale hendes hjemmeside, da det ikke kun er aftensmad man kan finde, men også snacks.
Op til weekenden fandt jeg en opskrift på svensk pølseret, og jeg blev inspireret i at lave denne ret, da jeg havde nogle kogte kartofler, som rester fra et par dage.
Jeg fik lyst til at lave svensk pølseret i går, og hold nu op den bragte glæde i huset. For ud over at det selvfølgelig smager godt, så er det også en nem og hurtig ret at lave.
Valdemarsros opskrift kan findes på hjemmesiden, men jeg rettede retten lidt til, så det passede til hvad jeg havde i huset. Jeg elsker nemlig at lave mad, men det skal heller ikke være med alt for besværlige råvarer.
Jeg har sat opskriften ind nederst i blogindslaget her, samt et par billeder. Så håber jeg, at det vil give inspiration til en nem aftensmad, eller måske en varm frokost.
Kommentarer
Send en kommentar