Godt Nytår
Det er blevet onsdag, og samtidig er det også blevet et nyt år. Jeg sætter mig altid ekstra meget op til et nyt år, og jeg glæder mig faktisk, og føler det næsten som om, jeg kan starte på en frisk.
Denne følelse har jeg dog manglet lidt denne gang, men det er også lidt svært for mig at tænke positivt, når det er så gråt udenfor lige nu. Men det hjælper lidt at tænke tilbage på Nytårsaften, som var en rigtig hyggelig aften.
Min nytårsaften fejrede jeg sammen med min mor og far, og vi hyggede med rigtig god mad, dejligt fjernsyn og det flotte fyrværkeri på himlen, da tiden nærmede sig midnat. Vores middag bestod af tre retter, hvor jeg stod for forretten, som var rejecocktail. Til hovedret fik vi glaseret hamburgerryg, brunede kartofler, hvide kartofler og grønlangkål og til dessert to slags is.
Jeg plejer altid at have et nytårsforsæt, og jeg er ret god til at holde det, da jeg tænker meget realistisk. I år har jeg sat mig for, at jeg skal tænke mere på mig selv. Jeg er verdensmester i at tænke på alle andre omkring mig, og jeg bekymrer mig altid. Mine bekymringer vil jeg altid have, men det at tænke mere på mig selv, må være mit nytårsforsæt i år. Jeg kan afsløre, at jeg allerede har haft gang i en del selvforkælelse, i form af to ansigtsmasker og en hårmaske. At tænke på sig selv kan jo betyde meget. Men for mig handler det om at sætte mere tid af til “mig-tid”, såsom selvforkælelse, tid til at læse en bog, eller gå en tur og få frisk luft.
Jeg håber også, at I er kommet godt ind i det nye år, og jeg ser frem til at skrive nye blogindlæg til jer i det nye år.
Kommentarer
Send en kommentar