Svampet banankage

Forleden dag fik jeg lyst til at bage en kage. Jeg er normalt ikke den store kageelsker, med mindre der er flødeskum på. Så når jeg spiser kage, er det dejligt med en svampet kage, som ikke er for tør.
Jeg fandt denne opskrift på banankage, og det var en stor oplevelse, da kagen kom ud af ovnen. Og jeg måtte absolut smage et stykke med det samme. Kender i også det, at man ikke kan vente til kagen er kølet af?
Jeg har sat opskriften på banankagen ind her, så kan det være, at i har fået inspiration til at bage.
Banankage:
150 g blødt smør
250 g sukker
2 æg
300 g mel
1 tsk. natron
2 tsk. bagepulver
4 modne bananer
½ dl appelsinjuice
Rør smør og sukker, og tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel, natron og bagepulver sammen, og tilsæt det i æggeblandingen. Mos bananerne med en gaffel, og tilsæt bananerne og appelsinjuicen. Fordel dejen enten i en springform, eller i en almindelig firkantet form, som jeg gjorde. Bag kagen ved 175 grader i ca. 50 minutter. Tjek med en kødnål, om kagen er færdigbagt. Når der ikke hænger dej på kødnålen, er kagen færdig.

Kommentarer
Send en kommentar